söndag 14 februari 2010

Första videoavsnittet: "Där alla har dödskallehattar"

Innan premiären för vår femte säsong, har några andra studentradioprogram skickats ut som kanariefåglar. Klarar de sig, ska väl vi också fixa det. Och de har klarat sig. Det bådar ju gott. Att studentradions sida verkar vara nere idag, bådar där emot inte alls gott. För är den fortfarande nere imorgon kväll blir det svårt för den planerade säsongspremiären.

Men om allt fungerar som det ska, sker säsongspremiären imorgon klockan 18:00. Då ska vi prata om våld och ilska. Vilka böcker som kan bli aktuella då, ser du här.

Oavsett hur det går med säsong 5, kan jag utan att låta tveksam säga ett och annat om säsong 4½: Vi har nu spelat in tre videoavsnitt, och med tanke på hur nära premiären för den femte säsongen förhoppningsvis är, lär det andra och tredje inte vara färdigredigerat förrän den säsongen redan är igång. Men det första programmet behöver du inte vänta på. Det är färdigredigerat nu och kan bestirras här:Piraterna har sagt sitt. Nästa gång är det ninjornas tur. Och efter det finns det väl inte mycket att tillägga i denna eviga kamp... vilket möjligen gör den en aning mindre evig.

...och en flaska med rom.
/morbror Oa

Inga kommentarer: